Симптоми на рана бременост

  • -
рана бременост

Симптоми на рана бременост

Во текот на бременоста телото на жената поминува низ многу промени.

Некои од вообичаените симптоми на рана бременост се:

  • изостанок на месечниот циклус (менструација) ;
  • мачнина,особено изразена наутро ;
  • градите се осетливи и болни на допир ;
  • често мокрење ;
  • промени во апетитот ;
  • чести промени на расположениетo.

За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.