Акција „Парички за ЖИВОТ“

  • -
акција парички за живот

Акција „Парички за ЖИВОТ“

Со задоволство Ви ја претставуваме нашата акција со бебешки шишенца, наречена „Парички за живот“.

Кога донирате на Центарот „Лидија- Срце што чука“, дури и најмалите подароци можат да бидат од огромна помош за семејствата и нивните бебиња, кои се дел од нашата заедница.

Акцијата „Парички за живот“ Ви ја нуди токму таа можност, да направите промена во нечиј живот!

1. Земете бебешко шишенце дома и наполнете го со монети или банкноти за „Лидија“.

2. Полното шишенце можете да го вратите назад за 3-4 недели.

3. Следете ги активностите на „Лидија“ и со нетрпение очекувајте ги новостите од нашата работа. Следете ја нашата фан страната на Facebook или повремено посетувајте ја нашата веб страна.

Секоја една паричка е вредна и од огромна помош за семејствата кои се во потреба!

Помогнете и Вие, направете промена во нечиј живот!

Ви благодариме,

Со почит, 

Тимот на „Лидија“

 


За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.