Category Archives: Што после абортусот?

  • -
абортус

Што после абортусот?

Некои жени и нивните партнери можат да  доживеат чувство на олеснување непосредно после абортусот, но многу од нив подоцна се соочуваат  со чувства кои воопшто не ги очекувале.

“Read More”

За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.