Category Archives: Добро е да се знае за…

  • -
сексуално преносливи инфекции

Сексуално преносливи инфекции

Што треба да се знае за сексуално преносливите инфекции?

сексуално преносливи инфекции

Сексуално преносливите инфекции (СПИ) се пренесуваат преку незаштитен вагинален, анален и орален секс.

“Read More”

За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.