Можев да бидам татко

  • -
абортус

Можев да бидам татко

Бев студент на 25 години и уживав во животот. Имав девојка со која што се забавував. Еден ден, таа ми рече дека е трудна, според тестот за бременост. Не знаев што да правам. По краток разговор, без многу размислување, решивме таа да земе апчиња со кои ќе предизвика абортус. Таа ги зема апчињата и сѐ беше готово.

“Read More”

За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.