„Ако не сакаш, не мора да го сториш тоа. Бори се!“

  • -
советување

„Ако не сакаш, не мора да го сториш тоа. Бори се!“

Елена беше грижлива мајка на четири убави девојчиња. Отсекогаш сакала да има три деца, но животот ги изненади со близначки, па во моментот беа горди родители на четири деца. Никогаш ни не помислувала дека повторно ќе треба да купува тест за бременост. Нејзиниот сопруг и рекол дека е сигурен дека внимавал, но циклусот и доцнеше.

“Read More”

За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.