Вашето здравје во бременоста: Што треба да јадете?

  • -
бременост

Вашето здравје во бременоста: Што треба да јадете?

Ако се храните здраво додека сте бремена, си помагате себе си и му помагате на вашето бебе правило да се развива и расте и тоа ќе ве одржува во добра кондиција.

“Read More”

  • -
абортус

Компликации од абортусот

Дали абортусот има последици по здравјето?

Во последно време, каде и да барате одговор на ова прашање, најчесто ви се кажува дека да, се случува по абортусот жената да има проблеми со здравјето кои инаку би ги немала, но дека тие статистички се јавуваат многу ретко и дека и да се јават, можат да се излекуваат, па така речиси и не мора да се размислува дека по абортусот ќе ти се случат некои проблеми со здравјето.

“Read More”

За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.