Едукативно предавање: Родителството и стресот

  • -
родителство

Едукативно предавање: Родителството и стресот

Драги пријатели,

Со големо задоволство Ве покануваме да присуствувате на нашето второ едукативно предавање во нашиот центар за советување, чија тема е секогаш вредна за разговор и дискусија.

“Read More”

За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.