Репродуктивна загуба. Како да се справам?

  • -
спонтан абортус

Репродуктивна загуба. Како да се справам?

Репродуктивната загуба преставува загуба на дете или неостварување на желбите и соништата на индивидуата за деца или семејство.
“Read More”

  • -
спонтан абортус

Што после спонтан абортус?

После искуството на спонтан абортус жената може да се соочи со длабоко чувство на тага, празнина, чувство на вина, депресија.

“Read More”

  • -
спонтан абортус

Спонтан абортус: Причини и симптоми

Спонтаниот абортус е прекин на бременоста којшто настанува без никакви видливи причини однадвор. Може да настане во било кој период од бременоста.

“Read More”

За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.