Ембрионален и фетален развој на бебе

  • -
развој на бебе

Ембрионален и фетален развој на бебе

1 ден  – Во моментот кога сперматозоидот и јајце клетката ќе се соединат, започнува нов живот. Во моментот на зачнувањето, сите карактеристики на бебето,  вклучувајќи го полот, бојата на коста, бојата на очите се веќе  одредени.

развој на бебето

“Read More”

За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.