Акција „Парички за ЖИВОТ“

  • -
акција парички за живот

Акција „Парички за ЖИВОТ“

Со задоволство Ви ја претставуваме нашата акција со бебешки шишенца, наречена „Парички за живот“.

Кога донирате на Центарот „Лидија- Срце што чука“, дури и најмалите подароци можат да бидат од огромна помош за семејствата и нивните бебиња, кои се дел од нашата заедница.

“Read More”

За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.