За Нас

„ЛИДИЈА – Срце што чука“ е центар за едукација и подигање на општествената свест за вредноста на животот.

Наша цел е преку едукативни работилници и трибини да ја разбудиме и подигнеме општествената свест за вредноста на животот почнувајќи од самиот зачеток.

Секој зачеток во утробата на жената има Право на Живот!

Како организација веруваме дека  секоја жена заслужува и има право да биде добро информирана пред да донесе било каква одлука поврзана со нејзината бременост. Истовремено, го вреднуваме и правото на живот на детето да биде родено.


За Нас

Центар за советување и помош на жени „Лидија – СРЦЕ ШТО ЧУКА“ Штип

Сите услуги кои ги нуди Центарот се бесплатни и дискрецијата е загарантирана. Нема објавување никакви податоци според Законот за заштита на личните податоци.